Новини ДПІ

14 Лютого, 2023 р., 18:29
   Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування триває до                             1 березня 2023 року. Про доходи, що підлягають одноразовому добровільному декларуванню та інші нюанси податкової амністії активів, можна дізнатися із тематичного відеоролика Державної податкової служби України «Кампанію податкової амністії продовжено».
06 Лютого, 2023 р., 20:51
    Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що з 01 січня в Україні стартувала щорічна кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році.
01 Лютого, 2023 р., 19:47
   Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників, забезпечення ними електронної взаємодії з органами ДПС, щоб сплачувати податки було легко та зручно, а отримувати електронні послуги – просто та комфортно.
23 Січня, 2023 р., 12:37
Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що відповідно до п. п. «г» п. 5 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) об’єктами декларування не можуть бути, зокрема, кошти в національній та іноземній валютах, які на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація) перебувають у готівковій формі.
16 Січня, 2023 р., 13:43
Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управлінні ДПС у Львівській області начальник інспекції Тарас Печора під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами про податкові зміни воєнного часу для фізосіб.
11 Січня, 2023 р., 12:15
12 січня 2023 року Головним управлінням ДПС у Львівській області буде проведено  онлайн - семінар,  для платників податків Львівської області на тему: «Зміни у законодавстві, які набувають чинності у 2023 році» Так, зокрема розглядатимуться питання запровадження сплати авансових внесків з податку на прибуток підприємств за структурні підрозділи, які здійснюють торгівлю валютними цінностями у готівковій формі, звільнення від оподаткування ПДВ операцій з ввезення на митну територію України трансформаторів, генераторів та інші.
05 Січня, 2023 р., 15:08
Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що відповідно до п. 169.1 ст. 169 Податкового кодексу України платник податку на доходи фізичних осіб має право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного від одного роботодавця у вигляді заробітної плати (інших прирівняних до неї відповідно до законодавства виплат, компенсацій та винагород), якщо його розмір не перевищує суми, що дорівнює розміру місячного прожиткового мінімуму, діючого для працездатної особи на 1 січня звітного податкового року, помноженого на 1,4 та округленого до найближчих 10 гривень.
03 Січня, 2023 р., 13:53
Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області звертає увагу платників податків, що з 01.01.2023 року змінено реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів по Львівській області.
15 Грудня, 2022 р., 17:17
Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Законом України від 16 листопада 2022 року № 2747-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами» (далі – Закон № 2747), який набрав чинності 11.12.2022, внесені наступні зміни:
15 Грудня, 2022 р., 17:16
Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що відповідно до п. 1 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон №265) суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі – ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених Законом №265, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора