Новини

16 Липня, 2024 р., 14:39
Серйозну небезпеку сільськогосподарським культурам становлять саранові,які є одними із найагресивніших та найшкідливіших комах у світі.
15 Липня, 2024 р., 15:17
Відповідно до частини 2 статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Новояричівської селищної ради https://novoyarychiv-gromada.gov.ua/ оприлюднено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території з розміщення, з подальшим створенням та функціонуванням Індустріального парку «Запитів» з додатковою належною інфраструктурою, громадським простором та плануванням інфраструктурних коридорів проходження інженерних мереж для забезпечення проектованого Індустріального парку, що знаходиться на території Новояричівської селищної ради в смт. Запитів Львівського району Львівської області».
15 Липня, 2024 р., 15:11
1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проєкту Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02), орієнтовною площею 0,3500 га, на території смт Запитів Львівського району Львівської області.
09 Липня, 2024 р., 16:56
Публічне громадське обговорення (громадські слухання) оголошується з метою формування ефективної мережі закладів освіти та врахування пропозицій громадськості при вирішенні питання щодо перепрофілювання шляхом зміни типу та перейменування закладів освіти Новояричівської селищної ради.
08 Липня, 2024 р., 12:57
Необхідно пам’ятати, якщо Ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет, до нього не можна навіть торкатися – це дуже небезпечно. Уникайте будь-яких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями, – це може призвести до їх вибуху, численних жертв і руйнувань.
04 Липня, 2024 р., 17:12
Відповідно до Порядку визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новояричівської селищної територіальної громади, що затверджено рішенням виконавчого комітету Новояричівської селищної ради № 696 від 31.05.2024 року «Про проведення конкурсу щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новояричівської селищної територіальної громади».
19 Червня, 2024 р., 16:27
З метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами Новояричівська селищна рада оголошує конкурс щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новояричівської селищної територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора