Новини

24 Березня, 2022 р., 16:00
Від початку вторгнення російських військ на територію України до Львівської обласної служби зайнятості з метою пошуку роботи звернулося 298 вимушено переміщених осіб з районів активного ведення бойових дій, у тому числі 119 чоловіків. Серед приїжджих переважають жителі Харківщини, Київської області та столиці України, а також Донеччини. Понад 60% новоприбулих отримують соціальні послуги у Львівському міському центрі зайнятості.
18 Лютого, 2022 р., 13:08
Згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років, приєднаймось до вшанувальних заходів у селах та селищах нашої територіальної громади.
17 Лютого, 2022 р., 15:33
Парламент в першому читанні підтримав законопроєкт про визначення управителів для багатоквартирних будинків, які не обрали форму управління. Відповідно до умов законопроєкту органи місцевого самоврядування зобов'язані оголосити та провести конкурс на обрання управителем для тих будинків, що не створили ОСББ та не укладали договір (умову) з управляючою компанією не пізніше 1 березня 2022 року. Цей проєкт мотивовано тим, що існують співвласники багатоповерхівок, які займають інертну позицію – у них не створено ОСББ та не обрано управителя.
17 Лютого, 2022 р., 15:26
Мрія здійсненна! 500 дітей нашого опорного навчального закладу в смт. Новий Яричів отримали нову шкільну їдальню! Такий потрібний і довгоочікуваний проєкт! Адже їдальня - це і місце для прийому їжі, і територія відпочинку і спілкування, де мають панувати комфорт та приємна атмосфера!  «Кухарям бажаю натхнення! А діточкам і працівникам гарного здорового апетиту! Далі обов‘язково буде. Мирного неба нам всім і міцного здоров‘я!»- голова П. Соколовський.
17 Лютого, 2022 р., 14:46
На офіційному веб-сайті Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області http://novoyarychiv.gromada.org.ua/ розміщено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки по зміні цільового призначення з ведення особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку (КВЦПЗ 03.10), орієнтовною площею 2,0000 га в с. Убині Львівського району Львівської області.
17 Лютого, 2022 р., 14:46
На офіційному веб-сайті (або в приміщенні Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області за адресою: 80465, Львівська обл., Львівський р-н, смт. Новий Яричів, пл. Єдності, 22) http://novoyarychiv.gromada.org.ua/ розміщено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02), орієнтвно площею 0,3000 га в с. Великосілки Львівського району Львівської області
17 Лютого, 2022 р., 10:42
Для легшого отримання інформації - користуйтесь телеграм-каналом офіційних джерел! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора