Відділ архітектури, містобудування, земельних відносин та екології

01 Серпня, 2023 р., 09:55
Відповідно до рішення сесії Новояричівської селищної ради від 05 квітня 2023 року №3894 розпочато розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з для ведення особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Пикуловичі Львівського району Львівської області, площею 0,1340 га к/н 4623685200:01:003:0139.
14 Липня, 2023 р., 09:07
Виконавчий комітет Новояричівської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів з с. Борщовичі, с. Пикуловичі
14 Липня, 2023 р., 09:05
Виконавчий комітет Новояричівської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів з смт Новий Яричів, с. Старий Яричів, с. Банюнин, с. Неслухів, с. Великосілки, с. Соколів, с. Малі Нагірці, с. Нова Лодина,  с. Дідилів, смт Запитів, с. Кукезів, с. Цеперів, с. Руданці, с. Убині, с. Хренів, с. Великі Підліски
07 Червня, 2023 р., 09:43
Відповідно до рішення сесії Новояричівської селищної ради від 05 квітня 2023 року №3887 розпочато розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул.Залізнична, смт Запитів Львівського району Львівської області, орієнтовною площею 0,1539 га
02 Червня, 2023 р., 16:45
Відповідно до рішення сесії Новояричівської селищної ради від 05 квітня 2023 року №3889 розпочато розроблення внесення змін до Детального плану території на земельні ділянки, що розташовані за адресою: смт Запитів, урочище «Кукезівська», Львівського району Львівської області, орієнтовною площею 4,5000 га.
30 Травня, 2023 р., 16:47
1) Проект детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства на розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу на території Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області. В межах проектованої території передбачається формування земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів дорожнього сервісу. 2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Новояричівська селищна рада Львівської області. Розробник ДПТ – ФОП Форостина М.М. Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект». 3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме: а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 30.05.2023 р. до 27.06.2023 р.; б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області (площа Єдності, 22, смт. Новий Яричів, Львівський р-н, Львівська обл., 80465). в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 27.06.2023 р. о 12:00 в приміщенні Новояричівської селищної ради за адресою: смт Новий Яричів, вул. Незалежності, 6. г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області (вул. Незалежності, 6, смт. Новий Яричів, Львівський р-н, Львівська обл., 80465) до 27.06.2023 р. Адреса сайту: https://novoyarychiv.gromada.org.ua/ ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Новояричівська селищна рада Львівської області. 4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проект ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.
28 Травня, 2023 р., 10:38
Державний аграрний реєстр (надалі - ДАР) — це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики з метою ефективного та прозорого залучення та розподілу усіх видів підтримки для українських аграріїв, як за кошти державного бюджету, так і у вигляді пільгових кредитів, міжнародних грантів або технічної допомоги. У ДАР можуть реєструватись аби в подальшому отримувати фінансову підтримку виробники сільськогосподарської продукції будь-якого розміру та напряму діяльності, фізичні особи-громадяни України, що мають у власності (користуванні) землю та/або корови, ФОП або юридичні особи будь-якої форми власності. Для того аби зареєструватись у ДАР необхідно мати доступ до інтернетзв’язку, мати комп’ютер чи ноутбук, кваліфікований електронний підпис, електронну пошту та телефон.
11 Травня, 2023 р., 12:05
Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерством юстиції України розроблено інфографіку щодо порядку відновлення знищених або втрачених документів на право власності пошкодженого/зруйнованого житла.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора