Новини ДПІ

27 Червня, 2024 р., 20:46
   У Центрі обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ платникам податків надають кваліфіковану допомогу із заповнення декларації для отримання податкової знижки, а також регулярно консультують з інших питань.
27 Червня, 2024 р., 20:45
Днями у приміщенні Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся семінар-тренінг для представників бізнесу щодо податкового законодавства.
27 Червня, 2024 р., 20:45
   Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою надано коментар-відповідь про те, що у разі працевлаштування працівників на нові робочі місця з заробітною платою в розмірі не менше ніж три мінімальні протягом наступних 12 календарних місяців компенсуються фактичні витрати у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску. Створили нові робочі місця із високою зарплатою? Менше витрати на сплату ЄСВ.
27 Червня, 2024 р., 20:44
   У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено чергову «гарячу лінію» з актуальних питань податкового законодавства, зокрема, застосування спрощеної системи оподаткування ФОП. На запитання платників податків відповідала заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксана Солонинка.
27 Червня, 2024 р., 20:44
    У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулися зустрічі з керівниками підприємств з питань підвищення рівня оплати праці. У заходах взяли участь начальник інспекції Тарас Печора та заступниця начальника ДПІ Оксана Солонинка.
27 Червня, 2024 р., 20:43
  У Центрі обслуговування платників Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області платникам податків надають кваліфіковану допомогу із заповнення декларації для отримання податкової знижку, а також регулярно консультують з інших питань.
27 Червня, 2024 р., 20:42
  Заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксана Солонинка провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань нюансів податкового законодавства.
27 Червня, 2024 р., 20:42
  Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ консультують платників податків щодо особливостей декларування доходів громадян у цьому році. Так, платникам наголошують, що декларуванню підлягають доходи, отримані від осіб, що не є податковими агентами, тобто від інших фізичних осіб, які не зареєстровані як самозайняті особи. До таких доходів належать доходи від надання в оренду рухомого або нерухомого майна іншим фізичним особам, успадкування майна не від членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення, при нотаріальному оформленні спадщини або договору дарування за якими не було сплачено податок на доходи фізичних осіб та військовий збір, від надання репетиторських послуг, надання послуг з обробітку землі та ряд інших.  
27 Червня, 2024 р., 20:41
   Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою надано коментар-відповідь про те, що незадекларована праця обмежує права працівників. Працівники, які не мають належним чином оформлених трудових відносин, позбавляються права на гідні умови праці, захист своїх інтересів у сфері праці, гарантій у соціальному захисті. Незадекларована праця дає роботодавцям необмежені можливості тиску на працівників та примушення їх до роботи на умовах роботодавця.
27 Червня, 2024 р., 20:41
   Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно надають адміністративні послуги для платників податків.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора