Новини

24 Квітня, 2021 р., 09:38
Засідання провів селищний голова Петро Соколовський (голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій).
23 Квітня, 2021 р., 12:29
Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу. Річний план має бути для закладу робочим функціональним документом, у якому сплановано конкретні кроки для підвищення якості освітньої діяльності школи.
23 Квітня, 2021 р., 12:28
20 квітня 2021 року відбувся міжнародний онлайн-семінар «Дистанційне навчання у школах: досвід Чеської Республіки», організований Державною службою якості освіти України спільно з Асоціацією з міжнародних питань Чеської Республіки. «Протягом року роботи в умовах карантинних обмежень діяльність українських шкіл зазнала кардинальних змін. У свою чергу Служба максимально сфокусувалася на тих завданнях, які сприятимуть забезпеченню якості освіти. Одне з них — українсько-чеський проєкт упровадження інформаційної системи для оцінювання шкіл та автоматичного збору даних про їх діяльність, щоб мати змогу охоплювати більшу кількість закладів освіти інституційними аудитами та надавати дієві рекомендації директорам, засновникам та Уряду», — зазначив Олександр ЯКИМЕНКО, перший заступник Голови Державної служби якості освіти України.
23 Квітня, 2021 р., 09:27
До уваги громадян!
22 Квітня, 2021 р., 20:11
23  квітня 2021 року 16-00 год.   Про надання дозволу на участь Новояричівської селищної ради у конкурсі проєктів регіонального розвитку у 2021 році по об’єктах:  «Капітальний ремонт (заміна покрівлі) будівлі  Комунального закладу «Народний дім с. Великосілки» Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області»
22 Квітня, 2021 р., 17:14
За тиждень, 26 квітня відзначатимуться 35-ті роковини Чорнобильської трагедії.  Питання поновлення прав громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на мінімальний розмір пенсії перебуває на постійному контролі Уповноваженого ВРУ з прав людини.
22 Квітня, 2021 р., 17:09
Питання забезпечення якості освіти представлені в циклі онлайн-курсів «30 кроків до Нової української школи: навчаємо громадянина», розробленому на виконання Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». До створення навчальних матеріалів долучилася Державна служба якості освіти України як партнер Європейського центру імені Вергеланда (Королівство Норвегія) в межах реалізації меморандуму про співпрацю. Школа, яка є громадсько активною, у своїй діяльності передбачає розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти, однієї з цілей якої є створення єдиної з місцевою громадою спільноти, здатної до співпраці та взаємної підтримки. Завдяки цьому циклу онлайн-курсів учителі, директори шкіл та їхні заступники, представники громад, учні й батьки зможуть знайти спільні точки дотику для практичної реалізації концепції Нової української школи з акцентом на розвиток громадянських компетентностей учнів, розбудову якісного, безпечного і комфортного освітнього середовища. Цикл містить чотири курси: «Стартуємо до успішної школи»; «Секрети успішних директора та директорки школи»; «Успішне вчителювання — прості рецепти на щодень»; «Школа та громада для дитини». У навчальну програму включено теми розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, створення безпечного шкільного середовища, змін у педагогічній діяльності відповідно до критеріїв оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу освіти (зокрема щодо компетентнісного навчання та формувального оцінювання). Успішне проходження курсів зараховується як підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Довідково: Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа» реалізується Європейським центром ім. Вергеланда та Міністерством освіти і науки України і фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії.  
21 Квітня, 2021 р., 09:27
З метою професійної підготовки майбутнього кадрового потенціалу в сфері соціальної політики, захисту прав дітей та соціології для територіальних громад області на базі кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» у партнерстві із Службою у справах дітей обласної державної адміністрації, Львівським обласним центром соціальних служб та із БФ «Галицька фундація» в період з 11 по 14 травня 2021 року в онлайн-режимі відбудеться «Літня школа молодіжних соціальних лідерів!» для учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів Львівської області.
15 Квітня, 2021 р., 17:11
ОГОЛОШЕННЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора