Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710»(зі змінами)
Найменування замовника: Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради Місцезнаходження замовника: 80465, Україна, Львівська область, Новий Яричів, пл. Єдності,22
Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43907236
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності) ДК 021:2015: 55510000-8 - Послуги їдалень.
Вид процедури закупівлі: відкриті торги ( з особливостями) згідно пункту З7 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі – Особливості) зі змінами.
Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-12-20-011088-a.
· Обсяги закупівлі: 1 послуга.
· Строк поставки товару 01.01.2025 р. до 31.12.2025 р
· Очікувана вартість предмета закупівлі: 1`785`100.00 гривень.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом по навчальних закладах середньомісячного харчування дітей за попередній аналогічний період, норм харчування та згідно з діючими ринковими цінами.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічна специфікація
на закупівлю:
ДК 021:2015: 55510000-8 - Послуги їдалень
|
Середня кількість днів харчування: |
|
для учнів 1-4 кл. та пільг. катег. - 149 |
|
для вихованців ДО з 10,5 год. реж. роб.- 140 |
Харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей, а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Кількість учнів може змінюватися відповідно до фактичного відвідування.
Продукти, які використовуються під час приготування їжі, повинні мати всі необхідні відповідно до законодавства документи, що підтверджують їх якість та безпечність, та відповідати гігієнічним вимогам до харчових продуктів.
Кількість учнів на харчування узгоджується замовником кожного дня.
Надання послуг повинно здійснюватися лише при наявності умов для дотримання правил особистої гігієни персоналом харчоблоку.
Протягом надання послуг учасник повинен забезпечувати належний санітарний стан харчоблоку.
Учасник повинен передбачити проведення відомчого лабораторного контролю питної води, готових страв, гігієнічних змивів з об’єктів навколишнього середовища, параметрів мікроклімату та освітленості в приміщеннях харчоблоку
На вимогу замовника учасник повинен представляти документи про якість та безпечність на усі продукти харчування, які використовуються для надання послуг.
Учасник несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України.