Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 19.12.2024 19:02
Кількість переглядів: 32

 На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710»(зі змінами)

 

Найменування замовника: Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради Місцезнаходження замовника: 80465, Україна, Львівська область, Новий Яричів, пл. Єдності,22

 

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43907236

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності) ДК 021:2015: 55510000-8 - Послуги їдалень.

Вид процедури закупівлі: відкриті торги ( з особливостями) згідно пункту З7 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі – Особливості) зі змінами.

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-12-18-022194-a.

·        Обсяги закупівлі: 2 послуги.

 

·        Строк поставки товару  01.01.2025 р. до 31.12.2025 р

 

·        Очікувана вартість предмета закупівлі:    7`586`700.00 гривень.

  Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по навчальних закладах середньомісячного харчування дітей за попередній аналогічний період, норм харчування  та згідно з діючими ринковими цінами.           

Лот №1 Послуги із забезпечення харчуванням дітей в: Опорний заклад З3СО І-ІІІ ст. смт. Н. Яричів; ЗЗСО І ст. с. Ст. Яричів філія опорного закладу ЗЗСО І-ІІІ ст. смт. Новий Яричів; ЗЗСО І-ІІІ ст. смт. Запитів; ЗЗСО І-ІІІ ст. та ДО с. Дідилів; ЗЗСО І-ІІ ст.та ДО с. Руданці.

Лот №2 Послуги із забезпечення харчуванням дітей в: ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Борщовичі; ЗЗСО І-ІІІ ст. та ДО с. Пикуловичі.

     Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

                                 Технічна специфікація

                                          на закупівлю:

              ДК 021:2015: 55510000-8 - Послуги їдалень

 

 

 

НАЗВА

Адрес

1-4 класи

пільг.кат. 5-11 класи

дошк. 10,5 год. реж.роб

дошк. 6  год. реж.роб

 

І ЛОТ

Опорний заклад З3СО І-ІІІ ст. смт. Н. Яричів

смт. Н.Яричів, вул. Незалежності,38

186

65

-

-

 

Початкова школа с. Старий Яричів-філія ЗЗСО І-ІІІ ст. смт. Новий Яричів

с. Ст. Яричів,вул. Галицька, 34

69

-

-

-

 

ЗЗСО І-ІІІ ст. смт. Запитів

смт. Запитів, вул. Київська, 119

195

45

-

-

 

ЗЗСО І-ІІІ ст. та ДО с. Дідилів

с. Дідилів, вул. Незалежності, 36

83

28

46

-

 

ЗЗСО І-ІІ ст.та ДО с. Руданці

с. Руданці, вул. Шкільна, 1

43

13

-

27

 

 

Разом

 

576

151

46

27

 

ІІ ЛОТ

 

 

 

 

 

 

 

ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Борщовичі

с. Борщовичі, вул. Садова, 1А

93

25

-

-

 

 

ЗЗСО І-ІІІ ст. та ДО с. Пикуловичі

с. Пикуловичі, вул. Булеци, 1

59

28

13

-

 

 

Разом

 

152

53

13

-

 

 

Середня кількість днів харчування:

для учнів 1-4  кл. та пільг. катег. - 149

для вихованців ДО з 10,5 год.  реж. роб.- 140

для вихованців ДО з 6 год. реж. роб.- 140

Харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей,  а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Кількість учнів може змінюватися  відповідно до фактичного відвідування.

Продукти, які використовуються під час приготування їжі, повинні мати всі необхідні відповідно до законодавства документи, що підтверджують їх  якість та безпечність, та відповідати гігієнічним вимогам до харчових продуктів.

Кількість учнів на харчування узгоджується замовником кожного дня.

Надання послуг повинно здійснюватися лише при наявності умов для дотримання правил особистої гігієни персоналом харчоблоку.

Протягом надання послуг учасник повинен забезпечувати належний санітарний стан харчоблоку.

Учасник повинен передбачити проведення відомчого лабораторного контролю питної води,  готових страв, гігієнічних змивів з об’єктів навколишнього середовища, параметрів мікроклімату та освітленості в приміщеннях харчоблоку

На вимогу замовника учасник повинен представляти документи про якість та безпечність на усі продукти харчування, які використовуються для надання послуг.

 

Учасник несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт