ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 02.10.2024 17:02
Кількість переглядів: 12

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Предмет закупівлі: «Капітальний ремонт та облаштування класів "Захисту України" Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт Новий Яричів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області (ДК 021:2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація)» (номер закупівлі в електронній системі закупівель UA-2024-09-30-010461-a)

 

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням Новояричівської селищної ради територіальної громади Львівського району Львівської області № 5510 від 26.09.2024 року.

 

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Основні технічні характеристики:

Виконання робіт проводиться відповідно до чинних кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва».

Кількість: роботи відповідно до технічної специфікації.

Строк виконання робіт: до 31 грудня 2025 року

Роботи повинні бути виконанні з дотриманням технологічних процесів будівництва, відповідати вимогам будівельних норм, правилам та стандартам встановленим для виконання такого виду робіт, матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання, повинні відповідати вимогам чинних кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва» та «Настанова з визначення вартості проектних, науковопроектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво» затверджені наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281, іншим нормативно-правовим актам і нормативним документам у галузі будівництва, проектній документації та умовам Договору, з метою забезпечення надійності, міцності, стійкості і довговічності конструкцій, монтажу технологічного та інженерного обладнання/матеріалів, про що у складі тендерної пропозиції учасники надають гарантійний лист.

3. Обґрунтування очікуваної вартості:

Згідно Постанови КМУ від 1 серпня 2005 р. №668 «Про затвердження Загальних умов укладення та виконання договорів підряду в капітальному будівництві» кошторисна документація  -  кошториси  та   інші   документи, пов'язані  із  складанням  (розрахунки,  обгрунтування, пояснення, відомості про ресурси тощо) і необхідні для визначення кошторисної вартості будівництва та договірної ціни.

Враховуючи зазначене, на підставі кошторисної документації, а саме, зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, було здійснено обрахування очікуваної вартості предмета закупівлі.

Однак, очікувана вартість закупівлі будівельних робіт не може включати утримання служби замовника та інжинірінгові послуги (Глава 10 кошторису) та Главу 12 «Проектні, вишукувальні роботи, експертиза та авторський нагляд».

Таким чином, розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації. При визначенні очікуваної вартості використовується зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, за виключенням суми глави 10 та глави 12, з урахуванням ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора