Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (СЕО)

Дата: 23.09.2024 17:23
Кількість переглядів: 42

1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проєкту Детального плану території для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (КВЦПЗ 12.04 ), та для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій (КВЦПЗ 12.08) кадастровий номер 4622186200:10:000:0341 на території Новояричівської селищної ради, Львівського району Львівської області

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 23.09.2024 р.

2. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 23.09.2024 р. до 02.10.2024 р.;

– згідно зі ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області – https://novoyarychiv.gromada.org.ua. 

– зауваження і пропозиції подаються до Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області за адресою: Незалежності, 6, смт Новий Яричів, Львівський район, Львівська область, 80465, ел. пошта: n.yarychiv_rada@ukr.net в термін до 02.10.2024 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора