Порядок денний LVІ чергової сесії VIIІ скликання Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

Дата: 23.09.2024 17:18
Кількість переглядів: 46

Порядок денний LVІ чергової сесії VIIІ скликання

Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області,

яка відбудеться 26 вересня 2024 року. Початок о 17 год. 00 хв.

 

Бюджетні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань місцевого бюджету, фінансів, перспективного планування та соціально-економічного розвитку.

Земельні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології.

Організаційно-штатні питання окремих комунальних закладів, підприємств та установ, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної політики та молоді і спорту.

Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт котельні Закладу загальної  середньої освіти І-ІІІ ступенів смт Запитів Новояричівської селищної ради Львівського району  Львівської області».

Про підписання Меморандуму про долучення до експериментального проекту щодо створення та впровадження цифрової інтегрованої  інформаційно-аналітичної системи  “Єдина платформа житлово-комунальних послуг”.

Про виявлення безхазяйного майна та затвердження Акту  обстеження безхазяйного нерухомого майна – громадського будинку за адресою: селище Новий Яричів по вул. Незалежності, 44-А.

Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт та облаштування класів «Захисту України» Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт Новий Яричів Новояричівської селищної ради Львівського району  Львівської області».

Різне.

Селищний голова                                     Петро СОКОЛОВСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора