Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу СЕО

Дата: 15.07.2024 15:17
Кількість переглядів: 50

Відповідно до частини 2 статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Новояричівської селищної ради https://novoyarychiv-gromada.gov.ua/ оприлюднено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території з розміщення, з подальшим створенням та функціонуванням Індустріального парку «Запитів» з додатковою належною інфраструктурою, громадським простором та плануванням інфраструктурних коридорів проходження інженерних мереж для забезпечення проектованого Індустріального парку, що знаходиться на території Новояричівської селищної ради в смт. Запитів Львівського району Львівської області».

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області за адресою: Незалежності, 6, смт Новий Яричів, Львівський район, Львівська область, 80465, ел. пошта: [email protected] в термін до 25.07.2024 р.     

Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки становить 10 днів з дня її оприлюднення.

Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 15.07.2024 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора