Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 20.06.2024 20:33
Кількість переглядів: 45

(На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. № 631 і від 11 жовтня 2016р. №710»(зі змінами))

 

Найменування замовника: Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області 80465, Львівська обл., Львівський р-н, селище міського типу Новий Яричів,

пл. Єдності, будинок 22

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 04374134

 

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015:09130000-9: Нафта і дистиляти (Дизельне паливо та бензин А-95).

Вид процедури закупівлі: відкриті торги ( з особливостями) згідно пункту З7 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Розмір бюджетного призначення 61 750,00 гривень (з ПДВ), згідно з планом кошторисних асигнувань Замовника.

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2024-06-18-012199-a

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. 

   

     Термін постачання  – по 31.12.2024 року включно.

Умови постачання товару:

 

    Товар повинен відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ).

     Заправка автомобілів буде здійснюватися по смарт-картках або скетч-картках (талонах). Термін дії талонів (скетч-карток, смарт-карток) на паливо повинен бути не менше 6 місяців з часу отримання талонів. Смарт-картки або скетч-картки (талони) повинні бути дійсні на всій території України.

      Місце розташування АЗС має бути не більше ніж 10 км від місця розташування замовника – 80465, Україна, Львівська обл., смт, Новий Яричів , пл. Єдності,22. У складі пропозиції Учасник на підтвердження вищевказаної вимоги надає гарантійний лист з  місцезнаходженням  АЗС  та відстанню до Замовника.

       Якщо Учасник є власником АЗС/АЗК в складі тендерної пропозиції надаються копії документів, якими підтверджується право власності на АЗС/АЗК з гарантійним листом щодо заправки автотранспорту Замовника протягом 2024 року.

  У разі наявності в Учасника договорів оренди/суборенди на АЗС/АЗК – надаються копії договорів, укладених між Учасником та власником/орендарем АЗС/АЗК, з оригіналом листа від власника або орендаря АЗС/АЗК з гарантією безумовного, цілодобового та безперебійного здійснення відпуску пального на АЗС/АЗК протягом 2024 року за талонами зразка Учасника. Лист повинен бути виданий Учаснику не раніше дати оголошення даної закупівлі та повинен містити назву та місцезнаходження кожної АЗС/АЗК та зразок копії (або оригіналів) талонів, за якими буде здійснюватися заправлення автотранспорту Замовник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора