Засідання «круглого столу» в Кам’янка-Бузькій ДПІ

Дата: 21.05.2024 22:04
Кількість переглядів: 112

   Відбулося засідання «круглого столу» за участі начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тараса Печори та платників податків на тему: «Новації та зміни податкового законодавства». 
Під час засідання Тарас Печора нагадав, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України, платник податку має можливість реалізувати своє право на податкову знижку та зазначив, що скористатись цим правом можна до 31 грудня 2024 року. Акцентував увагу на можливості та зручності використання електронних сервісів від ДПС, які забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрощують та скорочують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності, а також інформування податкових органів про зміну реєстраційних даних (прізвища, місця реєстрації тощо). 
Фахівець наголосив про необхідність обов’язкового використання реєстраторів розрахункових операцій підприємцями, які здійснюють готівкові розрахунки з покупцями за надані послуги чи товар. Також, обговорили питання дотримання норм законодавства про працю та виплати заробітної плати не менше мінімальної. 
Під час засідання «круглого столу» учасники отримали відповіді на запитання. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора