Інформаційне повідомлення про проведення повторного громадського обговорення щодо перейменування вулиці Дружби народів у смт Новий Яричів Львівського району Львівської області

Дата: 28.03.2024 10:13
Кількість переглядів: 104

Новояричівська селищна рада інформує про початок проведення повторного громадського обговорення  – надання пропозицій  щодо перейменування вулиці Дружби народів у смт Новий Яричів Львівського району Львівської області та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Новояричівська селищна рада.

Громадське обговорення проводиться Новояричівською селищною радою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Пропозиції (зауваження) подаються фізичними та юридичними особами у письмовій чи усній формі за адресою: Львівська область Львівський район, смт. Новий Яричів, вул. Незалежності 6 та електронній формі на електронну адресу [email protected] з 01.04.2024 по 30.04.2024 року.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням найменування, місцезнаходження та реєстрації. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Також протягом зазначеного вище строку будуть проведені окремі консультації та опитування мешканців тих вулиць, які підлягають перейменуванню.    

Про час і місце проведення зборів та зустрічей буде повідомлено додатково шляхом розміщення повідомлення на веб-сайті Новояричівської селищної ради.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення, одержання пропозицій визначено Начальника Відділу архітектури, містобудування, земельних відносин та екології виконавчого комітету Новояричівської селищної ради (Вікторія Лесько) (тел. 0972844956).

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Новояричівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора