Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 29.12.2023 21:52
Кількість переглядів: 95

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710»(зі змінами)

 

Найменування замовника: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ НОВОЯРИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ Львівської області Місцезнаходження замовника: 80465, Україна, Львівська область, Новий Яричів, пл. Єдності,22

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43907236

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі» 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Філе пангасіуса, філе хека с/м) (код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» — 15220000-6 «Риба, рибне філе та інше м'ясо риби морожені »).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги (з особливостями),                                            UA-2023-12-29-008018-a   Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 288`000.00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по навчальних закладах середньомісячного споживання риби за попередній аналогічний період, норм харчування та згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій.  

Розмір бюджетного призначення:  288`000.00 грн.  з ПДВ згідно з кошторисом. 

Плановий обсяг товару:

Філе пангасіуса с/м – 600 кілограм

Філе хека с/м – 600 кілограм

  Розрахунок потреби на харчування, зокрема на рибу  у 2024 році підтверджений розрахунками  економіста відділу , виходячи з основних виробничих показників:

— фактичних видатків на харчування у 2023 році ;

— забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на харчування( зокрема на рибу) з бюджету протягом бюджетного періоду.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору -  по 31 грудня 2024 р.

Показники

Технічні вимоги

 

Примітка

Склад

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ 4378:2005.

Без ГМО

Запах та смак

Поверхня кожної одиниці товару ціла, рівна, чиста, не деформована, за кольором властива даному виду, без сторонніх запахів і присмаків, без льодяної глазурі та снігу, заморожені не більш одного разу.

-

Пакування та тара

Тара та пакувальні матеріали, зокрема ті, які закуповують (імпорт), повинні бути чисті, міцні, без стороннього запаху та виготовлені з матеріалів, дозволених Міністерством охорони здоров’я України для цієї мети.

Пакуванням в пакети з плівки для харчових продуктів, з подальшою упаковкою в картонні ящики (тара від виробника). На кожній упаковці повинна бути наклейка, етикетка з чинною нормативною документацією. Маркування містить: назву, вид, ґатунок, склад продукту, харчові добавки, якщо користуються в виробництві, назву країни, масу, дату, умови зберігання, кінцеву дату споживання, штрих-код продукції, місцезнаходження підприємства

-

Оцінка якості

Згідно ДСТУ 4868:2007

 

Транспортування та зберігання

Транспортують заморожену рибу відповідно до правил перевезення швидкопсувних вантажів за температури не вищої ніж мінус 18 оС.

Пакетування — згідно з ГОСТ 23285, ГОСТ 26663.

Основні параметри та розміри пакетів — згідно з ГОСТ 24597.

Зберігають глазуровану заморожену рибу за температури, не вищої ніж мінус 18 оС 

Температура у товщі замороженої риби чи блоку риби під час вивантажування з морозильних установок має бути не вище ніж мінус 18 оС, за льодосольового заморожування — не вище ніж мінус 6 оС.

 

    Термін придатності (кінцевий строк споживання) на момент поставки – не менше 80 % від терміну визначеного виробником.

Умови поставки: партіями, за заявками Замовника, протягом 2023 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті тощо), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.

Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами.

Замовник має право при поставці кожної окремої партії товару вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників товару та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення відбору та доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників. Учасник повинен скласти та надати відповідний гарантійний лист в складі тендерної пропозиції.

Транспортний засіб для перевезення товару повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів чищення та/або дезінфекції. Водії та особи супроводжуючі товар повинні мати медичну книжку з результатами медичного огляду та санітарний одяг.

 

Найменування та адреси навчальних закладів ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ НОВОЯРИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ Перелік закладів дошкільної освіти: ЗДО смт. Новий Яричів- смт.Новий яричів, вул. Незалежності,20; ЗДО смт.Запитів - смт. Запитів, вул. Молодіжна, 5а; ЗДО с.Борщовичі - с.Борщовичі, вул. Садова, 1б; ЗДО с.Банюнин -с.Банюнин, вул. Центральна,30; ЗДО с.Неслухів - с. Неслухів, вул.. Наукова, 10 а


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора