Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710»(зі змінами)
Найменування замовника: Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради Місцезнаходження замовника: 80465, Україна, Львівська область, Новий Яричів, пл. Єдності,22
Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43907236
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (Овочі, фрукти).
Вид процедури закупівлі: відкриті торги ( з особливостями) згідно пункту З7 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі – Особливості) зі змінами.
Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-12-28-010929-a.
Обсяги закупівлі:
-
Буряк ДК 021:2015: 03221111-7 -2700 кілограм;
-
Морква ДК 021:2015: 03221112-4 - 2200 кілограм;
-
Цибуля ДК 021:2015: 03220000-9 - 2200 кілограм;
-
Капуста білокачанна ДК 021:2015: 03221410-3 - 2700 кілограм;
-
Яблука ДК 021:2015: 03222321-9 -700 кілограм.
-
Строк поставки товару: до 31.12.2024 року
-
Очікувана вартість предмета закупівлі: 177`100.00 гривень.
Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі – Овочі, фрукти (буряк, морква, цибуля, капуста білокачанна, яблука) на підставі «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», що затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 року № 275, а саме методом порівняння ринкових цін. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель “Prozorro” щодо аналогічних закупівель, опрацювання інформації отриманої з Головного управління статистики у Львівській області.
Місце поставки: заклади дошкільної освіти: ЗДО смт. Новий Яричів- смт. Новий Яричів, вул. Незалежності,20; ЗДО смт.Запитів - смт. Запитів, вул. Молодіжна, 5а; ЗДО с. Борщовичі - с.Борщовичі, вул. Садова, 1б; ЗДО с. Банюнин -с.Банюнин, вул. Центральна,30; ЗДО с. Неслухів - с. Неслухів, вул. Наукова, 10 а.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Загальні умови постачання:
1. Постачання товару відбувається відповідно до заявок спеціальним транспортом постачальника на протязі дня. Поставка товару здійснюється в день зазначений в замовленні Покупця. (надати гарантійний лист у складі пропозиції)
2. Розрахунок за поставлений товар – у безготівковій формі.
3. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно- гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
4. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Учасника.
5. Всі поставленні товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.
6. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.(надати гарантійний лист у складі пропозиції)
7. Постачальник гарантує поставку товару. зазначеного в специфікації розфасованого та упакованого у спеціальні картонні ящики. Упаковка має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства.