Кам’янка-Бузька ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує! На «гарячій лінії» в Кам’янка-Бузькій ДПІ – про новації податкового законодавства

Дата: 03.10.2023 14:54
Кількість переглядів: 51

    Днями в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася «гаряча лінія» щодо практичних питань застосування Закону України від 30 червня 2023 року № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». Із платниками спілкувався начальник ДПІ Тарас Печора.

Більшість запитань стосувалися використання реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО, особливостей застосування штрафних санкцій, а також були дзвінки і щодо нарахування фізособам та сплати мінімального податкового зобов’язання.

Начальник інспекції відповів на усі запитання та запевнив, що проконсультуватися можна у будь-який зручний спосіб для платників. Крім того, Тарас Печора розповів усім додзвонювачам про новий мобільний застосунок «Моя податкова», який буквально днями став доступний для завантаження платниками на свої ґаджети.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора