Овочі, фрукти

Дата: 05.07.2023 21:03
Кількість переглядів: 84

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі продуктів харчування (Куряче філе, четверть куряча, м’ясо яловичини вищого сорту без кістки, нежирна свинина), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ НОВОЯРИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ Львівської області Місцезнаходження замовника: 80465, Україна, Львівська область, Новий Яричів, пл. Єдності,22

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43907236

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (Овочі, фрукти)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги , UA-2023-07-05-012937-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 130`000 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по навчальних закладах середньомісячного споживання овочів та фруктів за попередній аналогічний період, норм харчування  та згідно з діючими ринковими цінами. 

Розмір бюджетного призначення: 130`000 грн.  з ПДВ згідно з кошторисом. Буряк– 1000 кг.,

Морква – 900 кг., цибуля– 900 кг., капуста білокачанна – 1000 кг., яблука – 300 кг.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору -  по 31 грудня 2023 р.

     Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державних стандартів та/або технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

    Товар по якості та безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у цьому додатку та інших розділах тендерної документації. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам. Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні, синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти, ГМО (що обов’язково відображається на етикетці маркуванням “без ГМО”), тощо.

    Термін придатності товару повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару.

Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності.

    Постачання продукції здійснюється відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р., «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України № 298/227 від 17.04.2006 р. та «Порядок організації харчування у закладах  освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»  затвердженого постановою  Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України № 305 від 24.03.2021 р.

   Поставка Товару здійснюється окремими партіями щоденно або щотижня в залежності від терміну реалізації та кількості дітей, які відвідують заклад, після  отримання (в т.ч. засобами факсимільного зв’язку або електронною поштою) Замовлення на відповідну партію Товару, транспортом Постачальника (транспортом з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару).

Найменування та адреси навчальних закладів ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ НОВОЯРИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ Перелік закладів дошкільної освіти: ЗДО смт. Новий Яричів- смт.Новий яричів, вул. Незалежності,20; ЗДО смт.Запитів - смт. Запитів, вул. Молодіжна, 5а; ЗДО с.Борщовичі - с.Борщовичі, вул. Садова, 1б; ЗДО с.Банюнин -с.Банюнин, вул. Центральна,30; ЗДО с.Неслухів - с. Неслухів, вул.. Наукова, 10 а

Примітка: будь-яке посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника в цій закупівлі застосовується із виразом «або еквівалент».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора