Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 30.05.2023 16:47
Кількість переглядів: 95


1) Проект детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства на розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу на території Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області. В межах проектованої території передбачається формування земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів дорожнього сервісу.
2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Новояричівська селищна рада Львівської області. Розробник ДПТ – ФОП Форостина М.М. Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».
3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:
а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 30.05.2023 р. до 27.06.2023 р.;
б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області (площа Єдності, 22, смт. Новий Яричів, Львівський р-н, Львівська обл., 80465).
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 27.06.2023 р. о 12:00 в приміщенні Новояричівської селищної ради за адресою: смт Новий Яричів, вул. Незалежності, 6.
г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області (вул. Незалежності, 6, смт. Новий Яричів, Львівський р-н, Львівська обл., 80465) до 27.06.2023 р. Адреса сайту: https://novoyarychiv.gromada.org.ua/
ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Новояричівська селищна рада Львівської області.
4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проект ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.

Ознайомитися із Звітом про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства на розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу на території Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області можна за покликанням СЕО_С. Яричів_СТО

ПРОЕКТНИЙ ПЛАН У ВИКОРИСТАННІ ЗЕМЕЛЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора