Порядок денний ХХХV чергової сесії VIIІ скликання Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області

Дата: 18.05.2023 10:04
Кількість переглядів: 122

 

1. Про реорганізацію КНП «Новояричівська районна лікарня» Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області шляхом виділу.

2. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області.

3. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Новояричівська районна лікарня» Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області.

4. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посади керівника Комунального закладу «Школа мистецтв смт Новий Яричів  Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

5. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посади керівника Комунальної установи «Новояричівський будинок для людей похилого віку та інвалідів».

6. Про безоплатне прийняття окремих об’єктів в комунальну власність Новояричівської територіальної громади.

7. Про присвоєння назви вулицям садівничим кооперативам Новояричівської селищної територіальної громади.

8. Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунального майна  Новояричівської селищної ради для передачі майна в оренду на аукціоні.

9. Про виключення з переліку першого типу об’єктів оренди, які підлягають передачі в оренду на аукціоні.

10. Про створення віддалених робочих місць адміністраторів  постійно діючого робочого органу «Центру надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Новояричівської  селищної ради у старостинських округах Новояричівської селищної ради.

11. Про залишення цілісного майнового комплексу будівлі гуртожитку за адресою: Львівська обл., Львівський р-н,  смт. Запитів, вул. Київська, будинок 185А у статусі "гуртожиток" та надання дозволу на приватизацію  його жилих та нежилих приміщень.

12. Про затвердження актів про списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.

13. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт дороги по вул. Зелена в с. Старий Яричів Львівського району Львівської області».

14. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт «Капітальний ремонт внутрішньо-квартального проїзду по вул. Садова від будинку №6А до будинку №41 в с. Борщовичі Львівського району Львівської області».

15. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт вулиць: вул. І. Франка, вул. Ювілейна  в смт. Новий Яричів Львівського району Львівської області».

16. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Поточний ремонт та експлуатаційне утримання комунальних автомобільних доріг Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

17. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція спортивного майданчика розміром 42х22м з влаштуванням штучного (трав’яного) покриття по вул. Наукова у с. Неслухів Львівського району Львівської області».

18. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт системи опалення (внутрішніх теплових мереж) Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт Новий Яричів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області».

19. Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дороги по вул. Галицька в смт. Новий Яричів Кам’янка-Бузького району Львівської області».

20. Про затвердження експертного звіту та проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів смт Запитів Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області з прибудовою  будівлі подвійного призначення: споруди цивільного захисту (тимчасового укриття) в підвалі та додаткових навчальних приміщень».

21. Про  затвердження складу опікунської ради при виконавчому комітеті Новояричівської селищної ради у новій редакції.

22. Земельні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради  постійною комісією з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, природних ресурсів та екології.

23. Бюджетні питання, що рекомендовані на розгляд сесії Новояричівської селищної ради постійною комісією з питань місцевого бюджету, фінансів, перспективного планування та соціально-економічного розвитку.

24. Різне

 

Селищний голова                                                   Петро СОКОЛОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора