Послуги із забезпечення харчування дітей пільгових категорій в шкільних їдальнях
На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».
Назва предмету закупівлі: Кейтерингові послуги (Послуги із забезпечення харчування дітей пільгових категорій в шкільних їдальнях Новояричівської селищної ради)
Ідентифікатор закупівлі UA-2021-01-25-006151-c
Відкриті торги
Обсяги закупівлі та Місце поставки:
І ЛОТ |
НАЗВА ЗНЗ |
Адрес |
1-4 класи |
пільг.кат. 5-11 класи |
дошк. 10,5 год. реж.роб |
дошк. 6 год. реж.роб |
ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Н. Яричів |
смт. Н.Яричів, вул. Незалежності,37 |
162 |
22 |
- |
- |
|
ЗОШ І ст. с. Ст. Яричів |
с. Ст. Яричів,вул. Галицька,34 |
69 |
- |
- |
- |
|
ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Запитів |
смт. Запитів, вул. Київська,119 |
159 |
18 |
- |
- |
|
ЗОШ І-ІІ ст. с. Банюнин |
с. Банюнин, вул. Комарова,32 |
28 |
|
- |
- |
|
ЗОШ І-ІІ ст. с. Неслухів |
с. Неслухів, вул. Наукова,19 |
40 |
5 |
- |
- |
|
Великосілківський НВК ЗОЗ І-ІІІ ст. -ДЗ |
с. Великосілки, пл.Центральна, 8 |
66 |
12 |
32 |
- |
|
Дідилівський НВК ЗОЗ І-ІІІ ст.- ДЗ |
с. Дідилів, вул. Незалежності,36 |
70 |
10 |
67 |
- |
|
Руданецький НВК ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ |
с. Руданці, вул. Шкільна,1 |
34 |
6 |
- |
53 |
|
|
Разом |
|
628 |
73 |
99 |
53 |
ІІ ЛОТ |
|
|
|
|
|
|
Борщовицький НВК ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗДО |
вул. Садова,1А |
83 |
7 |
- |
- |
|
Разом |
|
83 |
7 |
- |
- |
|
|
|
|
|
|
|
|
ІІІ лот |
вул. Булеци,1 |
77 |
9 |
- |
90 |
|
|
Разом |
|
77 |
9 |
- |
90 |
Строк поставки товару: 31 грудня 2021 року
Очікувана вартість предмета закупівлі: 2`214`556.00 Гривня (з ПДВ)
Тендерний комітет Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради визначав очікувану вартість предмета закупівлі відповідно до Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 на підставі моніторингу ринкових цін.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Учасник повинен надати послуги, якість яких відповідає умовам ГОСТ 30523-97 «Послуги громадського харчування. Загальні вимоги», ДСТУ 3279-95 «Стандартизація послуг. Загальні положення», ГОСТ 30524-97 «Громадське харчування. Вимоги до обслуговуючого персоналу».
При підготовці пропозиції учасник повинен керуватись постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305“Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”, постановою Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2011 р. № 116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», «Порядком організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах», затвердженим спільним наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 №242/329, Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженою спільним наказом Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України від 17.04.2006 N 298/227, наказом Міністерства освіти і науки України від15.08.2006 року №620/563 щодо реалізації недозволених продуктів та іншими законодавчими актами.