Куряче філе, четверть куряча, м’ясо яловичини вищого сорту без кістки, нежирна свинина

Дата: 05.01.2022 18:14
Кількість переглядів: 122

Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Куряче філе, четверть куряча, м’ясо яловичини вищого сорту без кістки, нежирна свинина) (номер закупівлі в електронній системі UA-2022-01-05-000976-a)

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб дошкільних навчальних закладів та затверджений рішенням сесії Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області  №2523 від 23.12.2021.

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі регулюються та встановлюються Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 р. № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійнодіючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» та діючим державним стандартам, а саме:

  • М’ясо свинини - ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови»;
  • Куряче філе - ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці»;
  • Яловичина - ДСТУ 4426:2005. М’ясо яловичина у відрубах;
  • Тушка куряча - ДСТУ 3143:2013 М’ясо птиці.

Вимоги до технічних та якісних характеристик предмету закупівлі обумовлені необхідністю закупівлі якісних та безпечних для споживання харчових продуктів, що постачатимуться до освітніх закладів.

3. Обґрунтування очікуваної вартості:

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товару методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275. Метод порівняння ринкових цін базується на зборі і аналізі цінової інформації з реального ринку товару, запиті комерційних пропозицій у виробників та постачальників відповідної продукції та аналізі реальних угод купівлі-продажу відповідного товару, як власних так і інших суб’єктів господарювання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт