ДК 0212015 15110000-2 М’ясо (М’ясо яловичини, печінка iндича, куряче філе, четверть куряча)
Дата: 20.01.2021 11:13
Кількість переглядів: 115
Обґрунтування обсягів закупівлі:
- Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання м’яса у попередньому році та обсягу фінансування.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі:
- Якісні характеристики визначено відповідно до ДСТУ 4589:2006, ДСТУ 6030:2008, ДСТУ 4426:2005 та ДСТУ 3143:2013, та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.
Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення:
- Розрахунок очікуваної вартості товарів здійснюється на підставі закупівельних цін попередніх періодів шляхом коригування ціни договору попереднього періоду з урахуванням індексу інфляції. Таким чином, очікувана вартість закупівлі становить: 516`900.00 Гривня (з ПДВ)