ДК 0212015 15110000-2 М’ясо (М’ясо яловичини, печінка iндича, куряче філе, четверть куряча)

Дата: 20.01.2021 11:13
Кількість переглядів: 119

Обґрунтування обсягів закупівлі:

  • Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання м’яса у попередньому році та обсягу фінансування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі:

  • Якісні характеристики визначено відповідно до ДСТУ 4589:2006, ДСТУ 6030:2008, ДСТУ 4426:2005 та ДСТУ 3143:2013, та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення:

  • Розрахунок очікуваної вартості товарів здійснюється на підставі закупівельних цін попередніх періодів шляхом коригування ціни договору попереднього періоду з урахуванням індексу інфляції. Таким чином, очікувана вартість закупівлі становить: 516`900.00 Гривня (з ПДВ)

« повернутися

Код для вставки на сайт