Відбулось позачергове засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території сіл та селищ Новояричівської селищної ради

Дата: 26.01.2022 09:40
Кількість переглядів: 267

ВИРІШИЛИ:

1. Відповідно до пункту 31 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідеміологічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 встановити з 00 год. 00 хв. 19 січня 2022 року “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 на території Новояричівської ТГ.

2. Встановити, що на території Новояричівської ТГ з 00 год. 00 хв. 19 січня 2022 року діють карантинні обмеження визначені п.3 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідеміологічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2» для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

3. Додатково до карантинних обмежень визначених п.2 з 00 год. 00 хв. 25 січня 2022 року начальнику відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради (Н. Миляник):

заборонити очне відвідування здобувачами освіти 1-11 класів закладів загальної середньої освіти, що знаходяться на території Новояричівської ТГ та забезпечити освітній процес у формі дистанційного навчання. Освітній процес у закладках дошкільної освіти Новояричівської ТГ здійснювати очно із дотриманням протиепідеміологічних заходів та у випадку виявлення захворюваності на COVID-19 припинити роботу дошкільного навчального закладу у формі очного навчання. Забезпечити роботу гуртків, секцій, танцювальних ансамблів тощо в тому числі, що проводяться сторонніми юридичними та фізичними особами у ЗЗСО та закладах культури Новояричівської ТГ у формі дистанційного навчання. У закладах позашкільної освіти навчання здійснювати дистанційно.

Термін виконання: до покращення епідеміологічної ситуації або до прийняття окремого рішення.

4. Старостам старостинських округів Новояричівської ТГ, керівникам підприємств, установ та відділів Новояричівської селищної ради організувати проведення своєчасного інформування жителів про встановлення карантинних обмежень на території Новояричівської ТГ та обов’язкового їх дотримання.

5. Директору Комунального некомерційного підприємства “Новояричівська районна лікарня” – О.Я. Бурлаків щоденно доповідати в Новояричівську селищну раду про епідеміологічну ситуацію на території Новояричівської ТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора