Громадянам

16 Вересня, 2024 р., 17:03
20 вересня 2024 року по всій території України за ініціативи ГО «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» відбудеться щорічна міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій – «Всесвітній день чистоти – World Cleanup Day».
28 Серпня, 2024 р., 13:40
Цього літа в громадах Львівської агломерації завершилася серія літніх таборів, які стали унікальним досвідом для, майже, 500 школярів. Проєкт реалізований місцевою асоціацією “Львівська агломерація” у межах гранту “Зміцнення доброго демократичного врядування у Львівській агломерації”, наданого Радою Європи через Програму «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні». Літні табори мали на меті не лише показати дітям туристичний потенціал навколишніх громад, а й сформувати у них розуміння спільної цінності місцевої культури, історії та майбутнього розвитку агломерації.
06 Серпня, 2024 р., 15:16
Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідно до тематики Конкурсу, що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві; популяризація україномовного контенту, української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного “Коду Нації” крізь призму автентичної культури, історії та традицій. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.
01 Серпня, 2024 р., 09:34
Триває ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКИЙ ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС  "СИЛЬНІ ДУХОМ IN-UA".
23 Липня, 2024 р., 10:09
Повне найменування суб’єкта господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю ”Біотоп Захід Груп”; Скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВ ”Біотоп Захід Груп”;
16 Липня, 2024 р., 14:39
Серйозну небезпеку сільськогосподарським культурам становлять саранові,які є одними із найагресивніших та найшкідливіших комах у світі.
08 Липня, 2024 р., 12:57
Необхідно пам’ятати, якщо Ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет, до нього не можна навіть торкатися – це дуже небезпечно. Уникайте будь-яких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями, – це може призвести до їх вибуху, численних жертв і руйнувань.
04 Липня, 2024 р., 17:12
Відповідно до Порядку визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новояричівської селищної територіальної громади, що затверджено рішенням виконавчого комітету Новояричівської селищної ради № 696 від 31.05.2024 року «Про проведення конкурсу щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новояричівської селищної територіальної громади».
19 Червня, 2024 р., 16:27
З метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами Новояричівська селищна рада оголошує конкурс щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новояричівської селищної територіальної громади.
12 Червня, 2024 р., 15:13
Реєстрація місця проживання дитини потребує згоди обох батьків. Втім буває так, що через погані стосунки, зокрема після розлучення, один з батьків не дає потрібну згоду. Такі дії порушують права та потреби дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора